Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τα Τρίκαλα (0-0) με αποτέλεσμα οι Βοιωτοί να βρίσκονται στην δεύτερη θέση και στο -1 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό.


Ο Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο του στον πάγκο των Τρικάλων, κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Λεβαδειακό. Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τους γηπεδούχους στο 30'. Ο Μυτίδης πήρε την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Πολέτο, ωστόσο η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι του Γιακουμή.


Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε αρκετές ευκαιρίες με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου, ο Λεβαδειακός «άγγιξε» το 1-0. Ο Ζώγκος απομάκρυνε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει την γραμμή, μετά από την κεφαλιά του Μυτίδη με τον Γιακουμή να είναι εξουδετερωμένος,


Τελικά, τόσο ο Λεβαδειακός όσο και τα Τρίκαλα δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν βαθμούς. Ετσι οι Βοιωτοί έφτασαν τους 28 βαθμούς και «σκαρφάλωσαν» στην 2η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από τον Ιωνικό ο οποίος επικράτησε με 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας. Από την άλλη τα Τρίκαλα, έμειναν στην 9η θέση με 16 βαθμούς.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Λεβαδειακός (Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Βήχος (28′ λ.τ Παναγιώτου), Τσάπρας, Καραχάλιος, Νίκας (69′ Μαρίνος), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (78′ Ενομό), Συμελίδης (78′ Κονέ), Μυτίδης (69′ Τζιώρας).


Τρίκαλα (Σ. Παπαδόπουλος): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Σκόνδρας, Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Νιάρος, Ζώγκος, Σταματής (62′ Ελευθεριάδης).