Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Τάσος Καραμάνος εμφανίστηκε χαρούμενος και ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως η Λαμία θα πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτή τη νίκη.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καραμάνου:


«Στην αρχή και όσο προχωρούσε το πρωτάθλημα και δεν μπορούσαμε να σταθούμε στα πόδια μας και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ήταν στο μυαλό μας ο υποβιβασμός. Έγινε όμως η αλλαγή, μπήκαν οι σωστές βάσεις, ήρθαν τα αποτελέσματα και αυτό μας έδωσε ώθηση.


Αυτή η μέρα ήταν το αποκορύφωμα όσων προηγήθηκαν, για να φτάσουμε σε μία τόσο σημαντική μέρα. Είναι σημαντικό τρίποντο, μπορεί στο μέλλον να αποδειχθεί ότι ήταν μία νίκη που δεν μας έδωσε τίποτα, αλλά θεωρώ ότι βαθμολογικά και ψυχολογικά είναι κέρδος για μας και πρέπει να χτίσουμε σε αυτή τη νίκη.


Υπάρχει ακόμα μία αγωνιστική και μετά τα πλέι – άουτ, τίποτα δεν έχει κριθεί. Ο αντίπαλός ήταν πιο ψύχραιμος στον έλεγχο της μπάλας, το αναγνωρίζουμε, ξέραμε ότι το ματς θα κρινόταν σε μονομαχίες και δυνατά μαρκαρίσματα. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, δεχθήκαμε την ισοφάρισαν με ένα εξαιρετικό γκολ. Είχαμε πει στα αποδυτήρια ότι ακόμα και ο ένας βαθμός είναι σημαντικός, δεν έπρεπε να χάσουμε με τίποτα.


Υπάρχει και ένα άγχος, άλλες φορές είναι δημιουργικό, άλλες φορές φέρνει αρνητικά αποτελέσματα. Δειλά - δειλά κυνηγήσαμε το 2-1, ξέραμε ότι με τη νίκη στο Αλκαζάρ θα είχαμε και από κάτω την ΑΕΛ στην ισοβαθμία αλλά και ψυχολογικά. Στο τέλος τα καταφέραμε, οι νίκες έτσι είναι πιο γλυκές, αυτό που μετρά είναι οι τρεις βαθμοί, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».