Στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο o προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Μιχάλης Γρηγορίου ανέφερε:


«Κάθε βαθμός είναι σημαντικός, εμείς όμως σε όλο το ματς είχαμε στο μυαλό μας τους τρεις. Κομβική η φάση του πέναλτι βέβαια, στην οποία αν είχαμε προηγηθεί λίγο το τέλος του ημιχρόνου, δεδομένα θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι στο δεύτερο. Και ο Ατρόμητος είχε δύο δικές του ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα. Από εκεί και ύστερα, κρατάμε το βαθμό και περιμένουμε την αυριανή κλήρωση και τα επόμενα επτά ματς, τα οποία -όχι μόνο για εμάς- θα αποτελούν τελικούς.


Έχω ξαναπεί πως τα παιδιά κάνουν κατάθεση ψυχής. Όχι μόνο βαθμολογικά στο δεύτερο γύρο. Περισσότερο γιατί με όλες αυτές τις κακουχίες που είχε η ομάδα το Δεκέμβριο, δεν είχαμε χρόνο ούτε για προετοιμασία ούτε για τίποτα. Παίξαμε το πρώτο μας παιχνίδι με τον Άρη, έχοντας μόλις τρεις προπονήσεις, μόλις βγήκαμε από την καραντίνα. Και με αυτό που έχουν καταφέρει τα παιδιά με δέκα εκτός και έξι εντός, έχοντας ανά τρεις ημέρες παιχνίδι, μόνο πολλά πολλά συγχαρητήρια τους αξίζουν».


Με βάση την εικόνα της ομάδας είμαστε μια ομάδα που έχει βελτιώσει πάρα πολύ το αμυντικό σκέλος. Δεχόμαστε πολύ δύσκολα γκολ, ενώ δημιουργούμε τις δικές μας ευκαιρίες και σε τρία παιχνίδια ήμασταν πάρα πολύ άτυχοι. Θα μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω βαθμούς από όσους έχουμε. Μόνο και μόνο η βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας είναι το πιο κομβικό σημείο μέχρι τώρα. Και βέβαια η δημιουργία, την οποία δουλεύουμε.


Όλα αυτά χρειάζονται χρόνο και προετοιμασία από το καλοκαίρι. Δεν έχουμε καν την πολυτέλεια να εναλλάσσουμε σχηματισμούς και για αυτό λέω ότι είμαι ευχαριστημένος από όσα έχουν καταφέρει τα παιδιά μέχρι τώρα».