Ο Ζήσης Χατζηστραβός μίλησε στη NOVA μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό και τόνισε την πολύ μεγάλη σημασία που έχουν για τη Λαμία τα δύο ματς που ακολουθούν κόντρα σε ΑΕΛ και Ατρόμητο.


Αρχικά, μιλώντας για την ήττα από τον Ολυμπιακό


«Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα. Ίσως μπήκαμε με περισσότερο άγχος. Δεν ξέρω τι έφταιξε… Ωστόσο ήταν το κλειδί του ματς το γεγονός ότι δεν μπήκαμε καλά και ο Ολυμπιακός μας  έκανε δύο γρήγορα γκολ. Ξέραμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό βοήθησε τον Ολυμπιακό ώστε να το απλουστεύσει».


Για τα δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν


«Έχουμε τα παιχνίδια με την ΑΕΛ και το Ατρόμητο. Είναι δύο πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια. Η ΑΕΛ είδαμε ότι στα δύο τελευταία ματς έχει ανέβει και είναι καλύτερη. Από μεριάς μας θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε δύο θετικά αποτελέσματα και στα δύο παιχνίδια».


Όσο για την δική του απόδοση


«Είναι μια περίοδος που έχω επιστρέψει από μεγάλο τραυματισμό. Προσπαθώ να βρω τα πατήματα μου. Είχα πάρει δύο εικοσάλεπτα εναντίον του ΠΑΟΚ, σήμερα πήρα ένα 45λεπτο. Ήταν το πρώτο ματς που ένιωθα κάπως καλύτερα και το απόλαυσα. Νομίζω γενικά κάναμε καλό δεύτερο ημίχρονο».