Τη φόρα που πήρε στα τελευταία παιχνίδια, θα προσπαθήσει να διατηρήσει η Λαμία απέναντι στον Ατρόμητο, που μπορεί να μην είναι σε φόρμα τελευταία, ωστόσο είναι από τις πιο υπολογίσιμες ομάδες της κατηγορίας.


Η Λαμία

Πέτυχε μεγάλη νίκη μεσοβδόμαδα επί της ΑΕΛ με 2-1 και ανέβηκε στην 11ηθέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς μακριά από τον κίνδυνο. Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος ήταν 13η και 14η.


Η Λαμία έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς στα 15 τελευταία παιχνίδια, από τότε που ανέλαβε ο Μιχάλης Γρηγορίου, ενώ είχε μόλις δύο βαθμούς στα 10 πρώτα.


Έχει κάνει μόλις δύο ήττες στα 11 τελευταία παιχνίδια και αυτές είναι στις έδρες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.


Μεγάλη ήταν και η πρόοδος στην έδρα της, αφού μάζεψε στην έδρα της δύο βαθμούς στα πρώτα επτά παιχνίδια, και 10 βαθμούς στα πέντε τελευταία!


Ο Ατρόμητος

Την κανονική περίοδο μιας σεζόν, που θα ήθελε να έχει εξελιχθεί καλύτερα ολοκληρώνει ο Ατρόμητος και αν δεν καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη Λαμία, θα παραμείνει βαθμολογικά αβέβαιος ενόψει πλέι άουτ.


Ισοφαρίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι από τον Αστέρα Τρίπολης και έφτασε τους πέντε αγώνες χωρίς νίκη, όπου έχει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.


Εκτός έδρας ξεκίνησε πολύ καλά, αφού έκανε μια ήττα στα πέντε πρώτα, στο Νέο Φάληρο από τον Ολυμπιακό, ενώ δεν έχασε από τον ΠΑΟΚ και νίκησε τον Παναθηναϊκό. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, αφού έχασε πέντε από τα επτά τελευταία.



Μεταξύ τους

Ο Ατρόμητος επικράτησε της Λαμίας στον πρώτο γύρο με ανατροπή και  την υποχρέωσε στην πέμπτη διαδοχική εκτός έδρας ήττα της από την αρχή του πρωταθλήματος. Στη μικρή ιστορία του ζευγαριού στη Super League κυριαρχούν οι ισοπαλίες.


Έχουν  τέσσερις ισοπαλίες στην ιστορία τους, τρεις με 1-1 και μια με 2-2. Στα παιχνίδια αυτά έχει προηγηθεί πέντε φορές στο σκορ η Λαμία και έχει ισοφαρίσει πέντε το Ατρόμητος!


Η Λαμία έχει προηγηθεί του Ατρόμητου σε πέντε παιχνίδια και δεν κέρδισε κανένα από αυτά. Στη μοναδική της νίκη τον Ιανουάριο του 2019 με 2-1, είχε προηγηθεί ο Ατρόμητος!


Η ιστορία

Νίκες Λαμίας: 1

Ισοπαλίες: 4

Νίκες Ατρόμητου: 3


Με γηπεδούχο τη Λαμία

Νίκες Λαμίας: 1

Ισοπαλίες: 2

Νίκες Ατρόμητου: 0


Στον πρώτο γύρο

14.01.2021: Ατρόμητος – Λαμία 2-1

(38’ πέναλτι Χριστοδουλόπουλος, 85’ σουτ Σάλομον – 9’ σουτ Καραμάνος)


Πέρσι

01.09.2019: Λαμία – Ατρόμητος 2-2

(11’ φάουλ Σάλιακας, 78’ πέναλτι Τουράμ – 35’ κεφαλιά Γούτας, 79’ σουτ Βέλλιος)