Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο ο Γιώργος Σίμος από τον πάγκο του ΟΦΗ ο οποίος έφτασε τις εννέα συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα με το 2-3 από την ΑΕΛ. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού στη NOVA είπε ότι οι παίκτες χρειάζονται στήριξη και η ευθύνη είναι δική του 100%.


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Σίμος:


«Το πιο σημαντικό είναι η επόμενη ημέρα για την ομάδα, ήδη έχω μιλήσει με τους παίκτες και έχω μεταφέρει στην διοίκηση ότι πρέπει να γίνει μια αλλαγή. Έχω μεταφέρει στην διοίκηση την παραίτησή μου. Η ομάδα έχει τις ικανότητες και είμαι σίγουρος ότι θα μείνει πολύ δυνατή σαν οικογένεια και είμαι σίγουρος ότι θα βγει από αυτή τη δυσκολία.


Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα, αλλά πραγματικά θέλω να πω ότι ήταν τιμή μου. Ο Σεβασμός είναι στον υπέρτατο βαθμό, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούση, τους παίκτες και όσους δουλεύουν στον οργανισμό του ΟΦΗ. Θα δίνω όλη μου την θετικότητα γιατί δέθηκα πάρα πολύ με αυτή την ομάδα. Η χρονιά να τελειώσει όπως πρέπει και εύχομαι τα καλύτερα. Η ευθύνη είναι δική μου και για αυτό αυτή η αλλαγή είναι το καλύτερο για την ομάδα».