Η 17η αγωνιστική ολοκληρώθηκε και πλέον έχουν διεξαχθεί 102 αγώνες στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ απομένουν άλλοι 30 για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο Λεβαδειακός έγινε η πρώτη ομάδα που πέτυχε τέσσερα γκολ εκτός έδρας, ενώ είχε γίνει και η πρώτη που είχε πετύχει και τρία εκτός έδρας.


Η 17η αγωνιστική ήταν η δεύτερη μόλις χωρίς ισοπαλία. Η πρώτη ήταν η 8η, όπου είχαν νικήσει και οι έξι γηπεδούχοι, τώρα νίκησαν τρεις και τρεις…


Ακολουθούν τα συμπληρώματα της αγωνιστικής:


400… αγώνες πρωταθλήματος στην καριέρα του έφτασε ο Θανάσης Πινδώνης της Δόξας Δράμας. Ο 35χρονος Δραμινός μέσος, που ξεκίνησε το 2003 από την Καβάλα, έχει 204 αγώνες στην Β’ Κατηγορία, 173 στην Γ’, 22 στην Α’ Κύπρου και ένα αγώνα μπαράζ.


200… αγώνες στην κατηγορία έφτασε ο Σάββας Σιατραβάνης της Ξάνθης, που δεν ήταν ακόμα 17 ετών, όταν έπαιξε στην Ευρώπη και τη Super League με την ΑΕΛ. Η παρουσία του  στη μεγάλη κατηγορία ήταν σύντομη σε δύο περάσματα με ΑΕΛ και Απόλλωνα. Αντίθετα στην Β’ κατηγορία παίζει για ένατη σεζόν, έχοντας φορέσει τις φανέλες της ΑΕΛ, του Ηρακλή, της Παναχαϊκής (δύο θητείες), της Λαμίας, του Απόλλωνα και της Κέρκυρας.


100… ήττες στην προπονητική του καριέρα στην κατηγορία έφτασε ο Σούλης Παπαδόπουλος, με αυτή των Τρικάλων από την ΠΑΕ Χανιά. Σε 305 αγώνες έχει ακόμα 109 νίκες και 96 ισοπαλίες.


100… αγώνες στην κατηγορία συμπλήρωσε ο Γιάννης Γκοτσούλιας του Ιωνικού. Ο 31 ετών αμυντικός μέσος από την Πάτρα, έχει και 130 ακόμη στην Γ’ κατηγορία.


40… γκολ στην επαγγελματική του καριέρα έφτασε ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, σκοράροντας για την ΠΑΕ Χανιά στα Τρίκαλα. Τα 22 είναι για την Β’ Κατηγορία, ενώ έχει ακόμα 2 στην Γ’, 4 στην Κύπρο, 8 στην Τουρκία και 4 σε Κύπελλα.