Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας με ανακοίνωσή του εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία της εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Ιωνικό και αναφέρθηκαν συγκεκριμένα σε ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 72’ του αγώνα όπου το σκορ ήταν στο 1-1, ενώ αναφέρθηκαν και στους προβληματισμούς τους, πριν από το παιχνίδι για τον ορισμό του διαιτητή Στράτου Μαχαίρα (Αθηνών), ο οποίος ήταν τέταρτος ρέφερι στον αγώνα του πρώτου γύρου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Το Δ.Σ. του ΟΦΙ , με λύπη και αγανάκτηση ανακοινώνει τα ακόλουθα που αφορούν το σημερινό παιγνίδι ΟΦΙ - ΙΩΝΙΚΟΣ (1-2) στο Βουζουνεράκειο Στάδιο Ιεράπετρας.


Την Παρασκευή 19-3-2021 δημοσιοποιήσαμε σχετική ανακοίνωση μας , σύμφωνα με την οποία , επισημάναμε με ευγένεια και αξιοπρέπεια και χωρίς να θίξουμε οποιονδήποτε , ότι και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο στα παιγνίδια μεταξύ ΙΩΝΙΚΟΥ και ΟΦΙ ορίστηκαν δύο διαιτητές από την Αθήνα (Α γύρος 1ος ο κ. Κατοίκος , 4ος ο κ. Μαχαίρας , Β γύρος 1ος ο κ.Μαχαίαρας , 4ος ο κ. Αλαμπέης) με διατησία του κ. Μαχαίρα και στους δύο αγώνες.


Οπως προαναφέραμε το θεωρήσαμε συμπτωματικό , δεν αναφερθήκαμε στην διαιτησία του πρώτου αγώνα όπου δεν μας εδόθη πέναλτυ (βλέπε video) , και θεωρήσαμε σκόπιμο να αντιληφθεί με ευγενικό τρόπο ο σημερινός διαιτητής κ. Μαχαίρας ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στον σημερινό αγώνα.


Δυστυχώς παρά την προσπάθεια μας ο κ. Μαχαίρας δεν έδωσε εμφανέστατο πέναλτυ σε βάρος του Ιωνικού στο 71' λεπτό (βλέπε video) , όπου ο αμυντικός του Ιωνικού "κατεδάφισε" στην κυριολεξία τον επιθετικό παίκτη του ΟΦΙ Κούστα , ενώ αυτός προσπαθούσε να κάνει κοντρόλ με το στήθος στο πιό κρίσιμο σημείο του παιγνιδιού , και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 1-1.


Ειλικρινά λυπούμεθα για το θράσος του κ. Μαχαίρα , στον οποίο είχαμε κρούσει το κώδωνα του κινδύνου με τον καλύτερο τρόπο.


Η ομάδα μας παίζει πάντα με εντιμότητα και αξιοπρέπεια , δεν ανήκουμε σε κάποιο κλάμπ ομάδων , για αυτό και τα αποτελέσματα μας δεν είναι ποτέ "περίεργα" και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η στάση μας θα εκτιμηθεί έστω και αργά.


Εκτός αν έχει αποφασισθεί από αυτούς που κινούν τα νήματα να υποβιβαστούμε..


Σας παρακαλούμε μην μας διώχνετε από το ποδόσφαιρο..


Με εκτίμηση

Για το ΔΣ του ΟΦΙ

Ο πρόεδρος

Αθανάσιος Χηνόπουλος».