Αν υπολογίσουμε και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, που έφυγε τον Οκτώβριο, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, η Παναχαϊκή δίνει το χρίσμα του πρώτου προπονητή σε ένα τέταρτο πρόσωπο, τον Χρήστο Καραπίτσο. Ο 51 ετών παλιός άσος της, μετά τους Ελευθερόπουλο, Νίκο Παπαδόπουλο και Χρήστο Παρασκευόπουλο, αναλαμβάνει να δώσει λύσεις στην ομάδα της Πάτρας.


Με τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη και γκολ, η Παναχαϊκή βρίσκεται πλέον εκτός εξάδας. Έχει μόλις ένα γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια της, αυτό που της έδωσε τη νίκη επί της Ξάνθης, ενώ είχε πετύχει 11 γκολ στα οκτώ πρώτα.


Ο Απόλλων Λάρισας με τη νίκη στη Ρόδο επί του Διαγόρα και το πρώτο του γκολ εκτός έδρας, έδειξε ότι θα μπορούσε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση θέσης στην εξάδα. Ωστόσο δεν εξαργύρωσε τη νίκη την Τετάρτη, μένοντας στο 1-1 στην έδρα του με τον ΟΦ Ιεράπετρας.


Η ομάδα της Θεσσαλίας έχει την πιο αδύνατη επίθεση με επτά γκολ, έχοντας πετύχει τα τρία από αυτά σε ένα παιχνίδι. Ωστόσο στηρίζεται στην καλή της άμυνα, καθώς έχει δεχτεί μόλις εννέα γκολ. Από τις πέντε ήττες του οι τέσσερις είναι με 1-0, όλες στο δεύτερο ημίχρονο, και μόνο με την Παναχαϊκή στις 31 Ιανουαρίου έχασε με 3-0, μέσα στο ΑΕΛ Αρίνα. Σε αυτό το παιχνίδι δέχτηκε το ένα τρίτο των παθητικών γκολ του.