Με ανακοίνωση του ο Πανιώνιος στάθηκε στους στόχους της ομάδας της Νέας Σμύρνης που δεν είναι άλλοι από την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκεί που ανήκει.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Ως ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. Σμύρνης οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα προς πάσα κατεύθυνση, μια για πάντα.


Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μοναδικός μας στόχος είναι να επιστρέψουμε εκεί που πραγματικά ανήκουμε.


Παλεύουμε καθημερινά όλοι μαζί, από την αρχή, έχοντας ως βασικό άξονα την τεράστια ιστορία του ονόματος που εκπροσωπούμε και των χιλιάδων φιλάθλων που -μαζί με εμάς- διψούμε να δούμε την ΟΜΑΔΑ μας να φτάνει σε επιτυχίες αντάξιες της τεράστιας ΙΣΤΟΡΙΑΣ της.


Σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές μας, έχοντας αναλογιστεί πλήρως το που βρίσκονται, δίνουν την ψυχή τους κάτι που αντικατοπτρίζεται και στον βαθμολογικό πίνακα."


Την Κυριακή πάμε στην Καλλιθέα για το έξι στα έξι με την ίδια συνταγή επιτυχίας και να είστε σίγουροι πως δεν θα δώσουμε κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης όλων των παραπάνω.


Είμαστε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και ως γνήσιοι πρόσφυγες έχουμε μάθει να αναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας και θα συνεχίζουμε κάθε Κυριακή να δείχνουμε σε όλο τον κόσμο ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.