Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League για τον Βόρειο Όμιλο κορυφή έπιασε και πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου μετά τη νίκη με σκορ 0-1 στην Αριδαία απέναντι στον τοπικό Αλμωπό τον οποίο και αντιμετώπισε χθες. Η νίκη για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο με το γκολ του Παπαδημητρίου.


Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού ενώ πιέστηκε και από τον Αλμωπό ο οποίος μπήκε επιθετικά και πίεζε για ένα τέρμα.


Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πιο δυναμικά στο παιχνίδι και στο 68′ ο Παπαδημητρίου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαγκαλίδη και γέμισμα του Κόλα στην περιοχή με πλασέ έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.


Διαιτητής: Σιντόρης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας), Θανασιάς (Ηπείρου)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Κίτρινες: Ρογγότης, Μουντζούρης-Μπουτζίκος, Γιαννίτσης


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Καραγιαννίδης, Μουζούρης, Προκοπίου (46’ Χαντζάρας), Μανιός, Ρογγότης, Γκαγιέγκος (56’ Έππας), Κιουλτζόπουλος (56’ Κοζάκης), Βενέτης (46’ Τούφας), Κολτσίδας (76’ Λουσέρο), Πέττας, Γκέσιος


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Μπουτζίκος, Φιλίποβιτς, Γιαννίτσης, Αγρόδημος, Κόλα, Σκοπελίτης (46’ Τζούριτς), Βουκελάτος (66′ Βασιλούδης), Τσαγκαλίδης (93’ Κολέλα), Παπαδημητρίου (86’ Παπακώστας)