Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Βόλου ο οποίος με γκολ του Παπαδημητρίου νίκησε τον Απόλλωνα Πόντου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε πίεση και από τις δύο ομάδες χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιο τέρμα. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 15′ να προηγηθούν όταν μετά από πάσα του Βουκελάτου ο Παπαδημητρίου δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μπροστά σε κενή εστία.

Στο 37′ ο Απόλλωνας έχασε επίσης μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Δαλανιόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Ξενοδόχοφ αλλά ο πορτιέρο του Ολυμπιακού έδιωξε σωτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 46’ όταν ο Μάντζαρης μετα από μπαλιά στην περιοχή έκανε άστοχη έξοδο και ο Παπαδημητρίου με κεφαλιά έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Οι ερυθρόλευκοι πίεσαν και για δεύτερο τέρμα και στο 80′ το άγγιξαν ωστόσο ο συνήθης ύποπτος Παπαδημητρίου ήταν οφσάιντ.



Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)
Βοηθοί: Μηνούδης (Πιερίας), Νίκζας (Λάρισας)
4ος διαιτητής: Πολυχρόνης (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: Κόλα, Φιλίποβιτς-Αμαραντίδης


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Γραικός (31’ λ.τρ. Τζούριτς), Μπουτζίκος, Φιλίποβιτς, Γιαννίτσης, Αγρόδημος (87’ Παπακώστας), Κόλα, Βουκελάτος (73’ Ερέρα), Σκοπελίτης, Τσαγκαλίδης, Παπαδημητρίου (87’ Βασιλούδης).


ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Μάντζαρης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης (46’ Χατζηαθανασίου), Νύκταρης, Βαφειάδης, Μουρατίδης (66’ Φάγκος), Δεινόπαπας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου, Λαμπίρης.