Ο Πανσερραϊκός που επέστρεψε μετά από έναν περίπου χρόνο στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών επικράτησε με 2-0 του Πιερικού, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, του Βορείου ομίλου.


Μεγάλος πρωταγωνιστικής και κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος με δύο γκολ χάρισε τη νίκη στα «Λιοντάρια». Συγκεκριμένα, στο 45’ ο Γκούρτσας με όμορφη ασίστ βρήκε τον Γεωργιάδη, με τον τελευταίο να «τσιμπάει» εξαιρετικά τη μπάλα πάνω από τον Καραγκιολίδη και να γράφει το 1-0. 


Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι με το ξεκίνημα κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ παίρνοντας ένα σκορ ασφαλείας. Ο Μέσι, έκανε την προσπάθεια μέσα από την περιοχή δίνοντας την ασίστ στον Γεωργιάδη ο οποίος σκόραρε για δεύτερη φορά.


Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Κηλικιώτης (Ξάνθης), Κουκούμης (Κάβαλα)

4ος: Τσιάρας (Καβάλας)


Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Κουτσίδης (46’ Γιανναράκης), Κασμερίδης, Πίντο, Τσιμίκας (60’ Κρητικός), Μαρκιόνι, Γεωργιάδης (78’ Πέτρου), Λουφάκης (78’ Ψάλτης), Μέσι (54’ Κόνσι), Γκούρτσας.


ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Παπαβασιλείου): Καραγκιολίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Αποστολόπουλος, Γιαλαμίδης, Μακρής, Παπαδόπουλος (59’ Μπουόλι), Ιντζόγλου (78’ Κριεμάντι), Κυβελίδης (78’ Ντόσης), Γκατσολάρι (68’ Μπενίσκος), Δεμηρτζόγλου (68’ Μηλιώτης).