Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το ματς της Καβάλας με τη Βέροια στο ντέρμπι κορυφής του Βορείου ομίλου.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη. Στο 28’ ο Πασάς δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Κυρίτση. Επίσης οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 6’ ένα σουτ του Οικονόμου έξω από την περιοχή άουτ όπως και μια κεφαλιά του Μπουκουβάλα στο 23’. Από την άλλη πλευρά, η Καβάλα είχε μια κεφαλιά του Κολλά στο 14’, στην αγκαλιά του Βελλίδη.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λουκίνα στο 57’ να ανοίξει το σκορ. Μετά από πάσα του Παπαχρήστου βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κυρίτση αλλά ο τερματοφύλακας της Καβάλας απόκρουσε.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε η Βέροια και στο 75’ όταν ο Πόζογλου από κοντά, μετά από προσπάθεια του Πασά, έστειλε την μπάλα άουτ.



Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παναγιώτη Ξόμπλιου που πέρασε κι από τις δύο ομάδες.


Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Βεργέτης (Αργολίδας), Σάββας (Σερρών)

4ος: Πουλικίδης (Δράμας)

Παρατηρητής: Σταμούλης (Μακεδονίας)


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΚΑΒΑΛΑ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης (74’ Κολλαράς), Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (52’ Κέρθι), Θωμαϊδης (81’ Παπαδόπουλος), Κολλάς (81’ Γεωργακόπουλος), Ορφανίδης, Αδαμάκης (74’ Μελισσόπουλος).


ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μουχάλης (89’ Καραγιάννης), Στάμου (46’ Ντι Τζιοβάνι), Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Οικονόμου, Πασάς, Μούργος (68’ Σιμόνι), Πόζογλου (84’ Αποστολόπουλος), Λουκίνας.