Η πρώτη θέση στα Playouts είναι πολύ πιθανό να κριθεί στο Βόλο, με τη γηπεδούχο ομάδα να έχει ένα προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και τρία παιχνίδια να απομένουν στη συνέχεια. Και οι δύο ομάδες είναι μακριά από κάθε κίνδυνο και παίζουν με λιγότερη πίεση για καλύτερο θέαμα.


Ο Βόλος

Με τη νίκη επί του Παναιτωλικού, ο Βόλος είναι πλέον και μαθηματικά μακριά από κάθε κίνδυνο, αλλά και κοντά στην πρώτη θέση των Playouts. Ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες τα  Playouts, ενώ με τη νίκη του επί του Παναιτωλικού ξέφυγε τέσσερις βαθμούς και από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα.


Είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Με τον Παναιτωλικό πέτυχε για δεύτερη φορά στη σεζόν τρία γκολ σε ένα παιχνίδι. Το άλλο ήταν το 3-3 στη Ριζούπολη.


Στην έδρα του το έκανε δηλαδή για πρώτη φορά στη σεζόν. Από το καλοκαίρι του 2019 στην κατηγορία σε 31 αγώνες έχει πετύχει μόλις δύο φορές τρία γκολ. Και τις δύο στον Παναιτωλικό!


Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Ξεκίνησε με νίκη τα Playouts επί του Ατρομήτου, αλλά έχασε τα δύο τελευταία με ΟΦΗ εκτός έδρας και Λαμία εντός έδρας, αφού προηγήθηκε και στα δύο.


Έχει χάσει 24 βαθμούς ως τώρα σε αγώνες που έχει προηγηθεί, περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα. Αντίθετα έχει πάρει μόλις τέσσερις βαθμούς σε παιχνίδια που ήταν πίσω στο σκορ.


Έχει προηγηθεί σε 19 παιχνίδια του, αλλά δεν νίκησε τα εννέα από αυτά, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα!


Η ήττα από τον ΟΦΗ σταμάτησε ένα αήττητο σερί τεσσάρων εκτός έδρας αγώνων πρωταθλήματος για τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Παρά την ήττα από τον ΟΦΗ, έχει 10 βαθμούς στα πέντε τελευταία, ενώ είχε ένα βαθμό στα πέντε αμέσως προηγούμενα.


Μεταξύ τους

Ο Βόλος κέρδισε και τα δύο παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Στην έδρα του με ανατροπή και στα Γιάννενα.


Νίκες Βόλου: 2

Ισοπαλίες: 0

Νίκες Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: 0


Στην κανονική διάρκεια

17.10.2020: Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

(56’ πέναλτι Μπαριέντος, 77’ κεφαλιά Ουάρντα – 3’σουτ Παμλίδης)

24.01.2021: ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 0-1

(14’ πέναλτι Δουβίκας)