Αν στις δύσκολες αποστολές χρειάζεται η υπέρβαση για να έλθει η επιτυχία, τότε σε αυτό το στάδιο της υπέρβαση βρίσκεται ήδη η ΑΕΛ. Η θεσσαλική ομάδα, που μπήκε με τους λιγότερους βαθμούς στα Playouts, έχει πάρει επτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια και προσπέρασε τον Παναιτωλικό.


Η ΑΕΛ νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της Α' Εθνικής/Super League τον Ατρόμητο στην έδρα του. Δεν τα είχε καταφέρει στις προηγούμενες 13 επισκέψεις για την κατηγορία, όπου ο Ατρόμητος είχε έξι νίκες και επτά παιχνίδια ήταν ισόπαλα.


Η ΑΕΛ έμεινε για τρεις διαδοχικούς αγώνες πρωταθλήματος αήττητη για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι οι τρεις αγώνες στα Playouts, όπου έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία.


Η ΑΕΛ κέρδισε δύο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας, στην Ριζούπολη και το Περιστέρι, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Είχε να κάνει κάτι τέτοιο από τον Απρίλιο του 2009. Τότε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είχε νικήσει διαδοχικά Ηρακλή, Ολυμπιακό και Λεβαδειακό εκτός έδρας, για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα Playoffs εκείνης της σεζόν και την έξοδό της στην Ευρώπη για τελευταία φορά.