Η μάχη για την παραμονή κορυφώνεται και πλέον κάθε αποτέλεσμα μετράει, ειδικά για τον ΟΦΗ, που θέλει να μείνει πάνω από τις δύο τελευταίες θέσεις. Υποδέχεται τον Ατρόμητο, που έχει 29 βαθμούς, βλέποντας τις ομάδες που είναι πολύ πίσω να ανεβαίνουν.


Ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ μπήκε προτελευταίος στα Playouts και κατάφερε να προσπεράσει τον Παναιτωλικό και με τους πέντε βαθμούς που μάζεψε, ανέβηκε μια θέση, αλλά τώρα νιώθει καυτή την ανάσα της ΑΕΛ, που μάλιστα μετά από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, πηγαίνει να παίξει στην έδρα της.


Έκανε μια νίκη και δύο ισοπαλίες στα Playouts, αφού έκλεισε την κανονική περίοδο με 10 διαδοχικές ήττες. Η νίκη επί του ΠΑΣ είναι η μοναδική στα 14 τελευταία, αφού είχε τέσσερις στα προηγούμενα επτά.


Κατάφερε να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι των Playouts στην έδρα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού χρειάστηκε να ανατρέψει το σε βάρος του σκορ. Είναι η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο στη σεζόν. Ο ΟΦΗ κατάφερε να πετύχει νίκη στην έδρα του, αφού είχε χάσει τα πέντε προηγούμενα.


Ο Ατρόμητος

Δεν έχει νίκη στα εννέα τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, με τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, από τις 31 Ιανουαρίου, όταν και νίκησε στα Γιάννενα τον ΠΑΣ. Έχει χάσει επτά από τα 13 τελευταία, ενώ είχε πέντε ήττες είχε και στα 16 πρώτα της σεζόν.


Ξεκίνησε τα Playouts με ήττα στα Γιάννενα, εκεί που έκανε τη μοναδική εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Νοέμβρη και μετά! Δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία εκτός, όπου έχει τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Εκείνη η νίκη επί του ΠΑΣ είναι η μοναδική στα δέκα τελευταία, όπου έχει ακόμα έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες.


Μεταξύ τους

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους έφεραν δύο ισοπαλίες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Τα δύο τελευταία παιχνίδια τους έληξαν ισόπαλα, αφού πέρσι η κάθε ομάδα κέρδισε το παιχνίδι της έδρας της.


Ο Ατρόμητος δεν έχει νικήσει ποτέ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», καθώς το μοναδικό «διπλό» στην ιστορία του με τον ΟΦΗ ήταν στις 24 Φεβρουαρίου 2008, 1-0 στο Παγκρήτιο (61’ σουτ Περόνε).


Ο ΟΦΗ είναι αήττητος στα τελευταία επτά στην έδρα του, με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, μετά το «διπλό» του Ατρόμητου το 2008.


Η ιστορία

Νίκες ΟΦΗ: 8

Ισοπαλίες: 7

Νίκες Ατρομήτου: 9


Με γηπεδούχο τον ΟΦΗ

Νίκες ΟΦΗ: 6

Ισοπαλίες: 5

Νίκες Ατρομήτου: 1


Στην κανονική διάρκεια

27.09.2020: ΟΦΗ – Ατρόμητος 2-2

(49’ σουτ Σαρντινέρο, 56’ σουτ Σαρντινέρο – 43’ σουτ Μανούσος, 90’ κεφαλιά Γούτας. Στο 89’ 2η κίτρινη Μουνίθ του Ατρομήτου)

10.01.2021: Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0

(Στο 52’ 2η κίτρινη Μεγιάδο του ΟΦΗ)