Μετά το βαθμό που πήρε στο Βόλο και σταμάτησε το σερί των δέκα ηττών, ο ΟΦΗ «καίγεται» πλέον για τη νίκη με αντίπαλο τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες νίκησαν τον Ατρόμητο και πάτησαν την κορυφή της βαθμολογίας των Playouts


Ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ απέφυγε την ήττα με το 0-0 στο Βόλο, μετά από 10 ήττες στη σειρά. Είχε να πάρει βαθμό από τις 10 Ιανουαρίου, όταν είχε φέρει ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Μια από τις χειρότερες σεζόν στην έδρα του κάνει ο ΟΦΗ, καθώς το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» κάθε άλλο παρά όπλο του είναι στη σεζόν. Έχει χάσει τα πέντε τελευταία στην έδρα του και επτά από τα οκτώ τελευταία, με εξαίρεση τη νίκη επί της Λαμίας. Οι πέντε σερί ήττες είναι αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του στην κατηγορία. Μάζεψε εννέα βαθμούς, ενώ πέρσι στην κανονική διάρκεια είχε συγκεντρώσει 26.


Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Το εντυπωσιακό φινάλε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος συνεχίστηκε στα Playouts, όπου νίκησε τον Ατρόμητο στους «Ζωσιμάδες». Πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα είναι αήττητος στα επτά τελευταία επίσημα παιχνίδια του, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, που το χρησιμοποίησε ως έδρα. Έχει έξι νίκες και μια ισοπαλία σε αυτά!  
Κέρδισε τα τρία τελευταία με Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο. Είχε να κάνει τρεις διαδοχικές νίκες από τον Οκτώβριο του 2016.

Ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα, κάνοντας ρεκόρ νικών εκτός έδρας και έχοντας θετική διαφορά τερμάτων! Είχε πέντε νίκες εκτός έδρας και το 2015-16 σε 15 όμως αγώνες.


Μεταξύ τους

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι τους τον Φεβρουάριο στους «Ζωσιμάδες», που ήταν η 13η νίκη του επί του ΟΦΗ στην ιστορία τους στην κατηγορία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μια νίκη στα τέσσερα τελευταία, αφού είχε κερδίσει τα πέντε από τα επτά προηγούμενα.

Ο ΟΦΗ κυριαρχεί στην ιστορία τους στο Ηράκλειο, έχοντας κερδίσει τα δύο τρίτα των αγώνων τους. Το κατάφερε και στα δύο τελευταία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τρεις νίκες στην έδρα του ΟΦΗ, η μια από αυτές με μηδενισμό.


Η ιστορία
Νίκες ΟΦΗ: 16
Ισοπαλίες: 12
Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 13

Με γηπεδούχο τον ΟΦΗ
Νίκες ΟΦΗ: 14
Ισοπαλίες: 4
Νίκες ΠΑΣ Γιάννινα: 3

Τα παιχνίδια τους στην κανονική περίοδο
29.11.2020: ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
(20’ σουτ Στάρτζεον, 68’ πέναλτι Νέιρα – 45’ σουτ Ελευθεριάδης)
21.02.2021: ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 1-0
(4’ κεφαλιά Παμλίδης)