Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2, η Ξάνθη πέτυχε ένα μεγάλο διπλό στην έδρα του ΟΦ Ιεράπετρας ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.


Με αυτή τη νίκη, η Ξάνθη του Μπάμοη Τεννέ έφτασε τους 38 βαθμούς όσους έχει και ο Λεβαδειακός, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας έμεινε στους 12 βαθμούς στην προτελευταία θέση της Super League 2.


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και προηγήθηκαν στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Ντάλα Κόστα, ο οποίος με σουτ έκανε το 1-0. Η Ξάνθη ανέβασε ρυθμούς στη συνέχεια, απείλησε και τελικά έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Καπνίδη στο 80ο λεπτό. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τη λύση για να πάρουν τη νίκη, με τον Μικελντάτζε να εκτελεί τον Μανουσάκη στο 88ο λεπτό γράφοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.


Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Βεργέτης (Αργολίδας), Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

4ος: Κουκουράκης (Χανίων)


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Μανουσάκης, Περδίκης, Χατζητερζόγλου, Αρναούτογλου (74′ λ.τ Χιντζίδης), Βογιατζής, Φουάσης (66′ Καψάλης), Τεγούσης, Τσιλιγγίρης, Ντάλα Κόστα (54′ Βουό), Μπαράτα (54′ Χατζηπιρπιρίδης), Πριόνας.


Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Μικελτάντζε, Πέτροβιτς (46′ Καπνίδης), Σχρόιγεν (57′ Τεσίγια), Έμπερτ, Τζούρμαν, Θυμιάνης (57′ Μυστακίδης), Ντίνας (46′ Θ. Παπάζογλου), Βέρκερ, Βόλτερς (81′ Παντελιάδης), Σιατραβάνης.