Για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 η Παναχαϊκή συνέχισε με τρεις βαθμούς τις υποχρεώσεις της, πετυχαίνοντας σημαντική νίκη επί της Δόξας Δράμας με 2-1, χάρη στα δύο γκολ του Κουσκουνά, αναπτερώνοντας έτσι τις ελπίδες της για την είσοδο στην εξάδα που οδηγεί στα play off. 

Ο Κουσκουνάς στο 18’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 75’ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματά του για το 2-0. Μάλιστα, ο αρχηγός των Πατρινών σημείωσε ένα ακόμη γκολ, στο 54’ όμως ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ.

Στις καθυστερήσεις του ματς η Δόξα Δράμας έπειτα από ωραία ενέργεια Κουτσιανικούλη και ασίστ στον Κόντο μείωσε σε 2-1, διαμορφώνοντας με αυτό τον τρόπο το τελικό σκορ.


Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), Θανασιάς (Ηπείρου)

Κίτρινες: Λαρρέα, Πάνος – Μαρινάκης


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Σούλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Λαρρέα, Πάνος, Μπρους, Κόκας (66′ Μαρκοπουλιώτης), Μασούρας (80′ Παπαδόπουλος), Γιούσης (66′ Τσερούτι), Μπάτροβιτς (71′ Αραβίδης), Κουσκουνάς (80′ Σκεπετάρης)


Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μαρινάκης (80′ Τάσος), Φυτόπουλος (66′ Μενσά), Μαυριάς, Παπαργυρίου, Κούκολης, Παρασκευάς (80′ Κόντος), Παπαϊωάννου (66′ Μπελεβώνης), Κουτσιανικούλης, Άντερσον, Μπαράνκο (66′ Σαμπανίδης)