Μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Εργοτέλη, στο Παγκρήτιο με σκορ 2-3 πέτυχε η ομάδα των Τρικάλων στο πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 επιστρέφοντας στις νίκες μετά από 12 αγωνιστικές


Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Μανουσάκης στο 37'. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 41' φέρνοντας το ματς στα ίσα  με γυριστή κεφαλιά του Ευθυμίου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53' ο Ευθυμίου και πάλι αυτή τη φορά με σουτ έκανε το 1-2. Στο 78' οι Κρητικοί ισοφάρισαν το ματς σε 2-2 με πέναλτι του Μανουσάκη. Στο 88' ο Τάχατος κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ένα λεπτό μετά στο 89' αρχηγός της ομάδαςτων Τρικάλων Παντελής Ριζογιάννης γράφοντας το τελικό 2-3.


Διαιτητής: Αντωνίου (Ανατ. Αττικής)
Βοηθοί: Χρηστάκος (Πειραιά), Νιδριώτης (Αθηνών)


Κίτρινες: Ποζατζίδης, Πιαστόπουλος, Μαζουλουξής, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης – Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης, Ευθυμίου, Σταματής


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μποτέ (57′ Κατσούρι), Ποζατζίδης (46′ Σερβιλάκης (87′ λ.τ Πατρινός), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Άμπι (58′ Κόνραντ), Μπουρσέλης, Κοκκίνης (70′ Κούατενγκ), Μανουσάκης.


Τρίκαλα (*Καλογιάννης): Γιακουμής, Διαμαντόπουλος (46′ Σταματής), Ευθυμίου (72′ Ταχάτος), Ελευθεριάδης (81′ Αλμπάνης), Νιάρος, Παπαγεωργίου, Πελκας (81′ Ντιαλόσι), Πιαστόπουλος, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Σουλιώτης.