Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η Λαμία. Όπως ήταν αναμενόμενο ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου και ο επιτυχημένος τεχνικός συζήτησαν και συμφώνησαν να προχωρήσουμε μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.Η άκρως επιτυχημένη χρονιά και η πλήρης ταύτιση απόψεων των δύο πλευρών ήταν οι αιτίες που οδήγησαν σ' αυτή την ανανέωση. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Μετά από τη σημερινή συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λαμία, κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Μιχάλη Γρηγορίου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, για τα επόμενα δύο χρόνια.


Η πλήρης ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας σε όλους τους άξονες της συνεργασίας τους για τη νέα χρονιά, καθώς και η κοινή επιθυμία τους να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν, συνετέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας.


Ευχόμαστε στον κ. Γρηγορίου καθώς και στους συνεργάτες του καλή συνέχεια στο έργο τους με ακόμη περισσότερες επιτυχίες!"