Απολαυστικός, παρά την κόπωση του μετά την νίκη της Λαμίας κόντρα στον Απόλλωνα, ήταν ο Λουκάς Βύντρα στην κάμερα της NOVA και χαριτολογώντας υποστήριξε ότι αν δεν συνεχίσει ο ίδιος να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League, δεν γίνεται να διεξαχθεί! 


Ο Βύντρα θα «σβήσει» 42 κεράκια για τα γενέθλια του (5/2/1981), το 2022 και δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, γιατί το αγαπά πολύ και ακόμα δεν έχει σκεφτεί την ζωή του και την καθημερινότητα του, χωρίς αυτό. Ο «βιονικός» Βύντρα θα γίνει ο μακροβιότερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών στην Α’ Εθνική και στην Super League, με την συμμετοχή του στο επόμενο πρωτάθλημα 2021-22.


Ο γεννηθείς στην Τσεχία, έχει αγωνισθεί σε 7 ομάδες στην καριέρα του, αρχής γενομένης, το 1999 στον Πανηλειακό, την Βέροια, τον Παναθηναϊκό (2003-2014), την ισπανική Λεβάντε (2013-2015), την Χάποελ Τελ Αβίβ (2015-2016), την Ομόνοια Λευκωσίας (2016-2019) και την Λαμία (2019-2021).


Οι δηλώσεις του αμυντικού της Λαμίας:


«Δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς τον…Βύντρα ! Αντέχω ακόμα μια χρονιά να παίξω. Κάθε παίκτης κάνει τις επιλογές του και έτσι εγώ έχω αποφασίσει να συνεχίσω. Έχω κάνει κάποιες σκέψεις πως θα ζω χωρίς το ποδόσφαιρο, όταν σταματήσω, αλλά ακόμα δεν σταματώ. Χρονιά με την χρονιά. Θα το σκεφτώ, ίσως, μετά την επόμενη σεζόν. Πιστεύω ότι δεν θα… «τρελλαθώ» και χωρίς το ποδόσφαιρο, γιατί είμαι κατασταλαγμένος. Έχω μια ακόμα σεζόν. Δεν ξέρω αν θα είναι στην Λαμία. Θα μιλήσω με τον κόουτς και τον πρόεδρο. Κρατιέμαι σε ένα καλό επίπεδο. Έχω την βοήθεια της οικογενείας μου και αγαπώ αυτό που κάνω. Η Λαμία έχει καλό προπονητή και πρόεδρο, έμπειρους και νέους παίκτες. Στο ποδόσφαιρο, πάντα υπάρχει πίεση και ποτέ δεν είναι εύκολα. Και του χρόνου στην πρώτη αγωνιστική και ο πρωταθλητής αρχίζει με πίεση στο νέο πρωτάθλημα».