Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος των Playoffs και μια πριν από το τέλος τον Playouts οι βαθμολογικές εκκρεμότητες που μένουν είναι πλέον λίγες, αλλά και αυτές όχι σε θέσεις που διακυβεύεται κάτι.


Ενώ ο Ολυμπιακός από την 3η αγωνιστική είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση, τώρα ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και η ΑΕΚ εξασφάλισαν τις τρεις θέσεις, που προβλέπουν έξοδο στα Κύπελλα Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να τερματίσει πάνω από την 5η θέση, ακόμα και να ισοβαθμήσει με την ΑΕΚ.


Η ομάδα του Αγρινίου είναι σίγουρα στην προτελευταία θέση, ενώ ο ΟΦΗ απέφυγε οριστικά τις δύο τελευταίες.


Ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος τώρα και μόνο αν κάνει δύο ήττες και ο Άρης δύο νίκες, θα αλλάξουν θέση. Ο Άρης είναι τρίτος, αλλά μπορεί να κερδίσει η να χάσει μια θέση, ενώ η τέταρτη τώρα ΑΕΚ μπορεί να ανέβει μια θέση το πολύ, κάτι που θα κριθεί ίσως και στο τελευταίο παιχνίδι.


Ξεχωρίσαμε κάποιους ενδιαφέροντες αριθμούς από την αγωνιστική...


500... γκολ συμπληρώθηκαν στο πρωτάθλημα Super League Interwetten, όταν ο Μπρίαν Ραμπέγιο άνοιξε το σκορ στο Αγρίνιο για τον Ατρόμητο το Σάββατο. Ήταν το πρώτο γκολ του 27χρονου Χιλιανού στο πρωτάθλημα. Με τα υπόλοιπα γκολ του Σαββατοκύριακου έχουν μπει πλέον 510 γκολ σε 229 αγώνες.


80... εντός έδρας ήττες στην ιστορία του στην Α' Εθνική/Super League έφτασε ο Παναθηναϊκός. Σε 1013 παιχνίδια έχει ακόμα 767 νίκες και 166 ισοπαλίες.


40... νίκες στην ιστορία της Α' Εθνικής/Super League επί του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε η ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός έχει 56, ενώ άλλα 43 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.


20... χρόνια είχε να κερδίσει η ΑΕΚ αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Από τις 7 Μαΐου 2001, 1-0 τότε με γκολ του Ντέμη Νικολαΐδη στο 73'.


13... χρόνια πέρασαν για να νικήσει ο ΠΑΟΚ σε δύο διαδοχικά παιχνίδια τον Άρη. Το είχε κάνει τελευταία φορά Φεβρουάριο και Σεπτέμβριο του 2008. Σε διαδοχικά παιχνίδια και στην ίδια σεζόν είχε να τον νικήσει από το 1995!


4... αγώνες εκτός έδρας χωρίς να δεχτεί γκολ συμπλήρωσε ο ΟΦΗ στη Λαμία, κάνοντας ρεκόρ στην ιστορία του στην κατηγορία. Ποτέ ως τώρα δεν είχε κρατήσει το "μηδέν" σε περισσότερα από τρία διαδοχικά παιχνίδια. Σε τρία το είχε κάνει μια φορά το 1988 και μια φορά το 2014.