Από σήμερα η Φθιώτιδα έχει 14 νέους διαιτητές καθώς ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των μαθητών της σχολής διαιτησίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Μάλιστα προαναγγέλθηκε η λειτουργία σύντομα και νέας σχολής στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αναβάθμιση της φθιωτικής διαιτησίας και του φθιωτικού ποδοσφαίρου γενικότερα.


Αναλυτικά η ενημέρωση:


"Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εξετάσεις των μαθητών της σχολής Διαιτησίας της ΕΔ/ΕΠΣΦ και από σήμερα 14 νέα παιδιά ονομάζονται επισήμως Διαιτητές και εντάσσονται στο χώρο του Ποδοσφαίρου ως μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιείς και καλές επιτυχίες στο δύσκολο και ανηφορικό δρόμο που μόλις ξεκίνησαν.

Η προσπάθεια για την αναβάθμιση της Φθιωτικής Διαιτησίας θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς, αφού σύντομα θα ανακοινωθεί και η λειτουργία νέας σχολής Διαιτησίας.

Τέλος, ως ΕΔ ευχαριστούμε δημόσια τόσο την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας όσο και  το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας  για την αμέριστη βοήθεια τους και την άριστη συνεργασία μας.


Η ΕΔ/ΕΠΣΦ"