Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Διοίκηση του Ολυμπιακού Λαμίας γνωστοποιώντας την ανανέωση της συνεργασίας της με 16 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους παρακάτω:

Καυκιάς Γιώργος, 
Λέντας Δημήτρης, 
Λέντας Νίκος, 
Παπακώστας Βαγγέλης, 
Ζήσιμος Θανάσης, 
Ευαγγελόπουλος Βασίλης, 
Μήτσου Θανάσης, 
Βαρυπάτης Άγγελος, 
Μητσόπουλος Νίκος, 
Κάντζαρης Γιώργος, 
Καμίδης Δημήτρης, 
Καρβέλης Γιάννης, 
Κουρδής Δημήτρης, 
Ντούλας Κώστας, 
Φλώρος Στέλιος, 
Στρατομπέρδας Γιάννης. 

Επίσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Καραΐσκο για την παραχώρηση του γηπέδου στο Φραντζή για τους αγώνες και τις προπονήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του γηπέδου στα Γαλανέικα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Η διοίκηση του Ολυμπιακού Λαμίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για τη σεζόν 2021-2022 με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: 
Καυκιάς Γιώργος, Λέντας Δημήτρης, Λέντας Νίκος, Παπακώστας Βαγγέλης, Ζήσιμος Θανάσης, Ευαγγελόπουλος Βασίλης, Μήτσου Θανάσης, Βαρυπάτης Άγγελος, Μητσόπουλος Νίκος, Κάντζαρης Γιώργος, Καμίδης Δημήτρης, Καρβέλης Γιάννης, Κουρδής Δημήτρης, Ντούλας Κώστας, Φλώρος Στέλιος, Στρατομπέρδας Γιάννης. 

Επίσης, σύσσωμη η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ.Δήμαρχο Λαμιέων Καραΐσκο Ευθύμιο για την παραχώρηση του Γηπέδου Φραντζή για τις προπονήσεις και τους αγώνες ενόψει της ερχόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακατασκευή της φυσικής μας έδρας στα Γαλανέϊκα, καθώς επίσης και τον κ. Αντιδήμαρχο Μουστάκα Κωνσταντίνο ο οποίος θα επιμεληθεί την συντήρηση του Γηπέδου Φραντζή ώστε να είναι έτοιμο για χρήση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος."