Ο Ολυμπιακός Λαμίας ανακοίνωσε ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο γενικός αρχηγός της ομάδας θα είναι ο Mιχάλης Καλύβας, ένας από τους κορυφαίους Λαμιώτες ποδοσφαιριστές ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Β΄ Φθιώτιδας με την ομάδα του Λιανοκλαδίου ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τα ερυθρόλευκα. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Η διοίκηση του Ολυμπιακού́ Λαμίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την φετινή σεζόν αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Αρχηγού στην ομάδα μας, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Φθιώτιδας, ο Μιχάλης Καλύβας! 

Τα λόγια είναι περιττά για τον Μιχάλη ο οποίος είναι γνωστός τόσο στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο όσο και στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας, όχι μόνο για τα ποδοσφαιρικά του επιτεύγματα αλλά και για το ήθος του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδα μας στο παρελθόν στο πρωτάθλημα της Ά Φθιώτιδας και ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην επάνοδο της στην πρώτη κατηγορία! 

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και ελπίζουμε να πετύχουμε όλοι μαζί στο τέλος της χρονιάς τους στόχους της ομάδας!"