Η Αταλάντη πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Μάκη Ζαχαρόπουλο που κέρδισε το νταμπλ της ΕΠΣ Φθιώτιδας τη σεζόν 2018-2019 και ήταν στο πάγκο της για δύο σεζόν στη Γ΄ Εθνική.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' ύστερα από πολύ σκέψη και λαμβάνοντας υπόψη πολλές παραμέτρους, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή μας νταμπλούχο Φθιώτιδας 2018-19 και πρωτεργάτη στις δύο επόμενες επιτυχής στη Γ' Εθνική σεζόν της ομάδας μας, Μάκη Ζαχαρόπουλο.


Μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας κλείνει ο κύκλος μιας γεμάτης διαδρομής με μεγάλες νίκες ξεχωριστής σημασίας για την ομάδα και τον κόσμο.


Η ζωή γίνεται καλύτερα κατανοητή κοιτώντας και προς τα πίσω.


Κατά τη διάρκεια της τριετούς συνεργασίας μας, στο τιμόνι του συλλόγου, με καθαρή ματιά, με επιμονή στην τήρηση των δεσμεύσεών του, με αγάπη για την ομάδα μας και τον τόπο μας, έφερε διακρίσεις που επιτεύχθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας, αφήνοντας μεγάλη παρακαταθήκη.


Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στον Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' συνδυάζοντας την παρουσία του με σημαντικές στιγμές, επιτυχίες και διακρίσεις.


Παραμένει φίλος και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει πάντα επιτυχίες τόσο στην αθλητική όσο και στην προσωπική του ζωή, γιατί το ΑΞΙΖΕΙ !!!


Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν…


Τέτοιες συνεργασίες δημιουργούν ισχυρές και έντιμες σχέσεις. Δεν λέμε αντίο, παρά εις το επανιδείν...».