Κατά μία εβδομάδα μετατέθηκε η κλήρωση της Super League Interwetten, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τηλεοπτικό τοπίο.


Αναλυτικά η ενημέρωση:


"Ανακοινώνεται ότι η ηλεκτρονική κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιουλίου στις 20:30 στο χώρο εκδηλώσεων Ble Pavillon (Δ/νση: Λ. Ποσειδώνος 70, Άλιμος), σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Live Streaming από το επίσημο κανάλι της Super League στο You Tube.


Διαπίστευση εκπροσώπων ΜΜΕ για την Κλήρωση Πρωταθλήματος Super League Interwetten:


Με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, από κάθε Μέσο θα γίνεται δεκτό αίτημα για MIA και μόνο ονομαστική διαπίστευση.


Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι ΜΜΕ (δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, τεχνικό προσωπικό τηλεοπτικών δικτύων, ραδιοφωνικών σταθμών κ.λπ.) που επιθυμούν να καλύψουν δημοσιογραφικά την Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, να στείλουν e-mail στη διεύθυνση social@slgr.gr τα ακόλουθα στοιχεία και με τίτλο «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE INTERWETTEN 2021-2022», μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 και ώρα 12:00. Σημειώνεται ότι όσοι εκπρόσωποι ΜΜΕ έχουν ήδη στείλει αίτημα διαπίστευσης, δεν απαιτείται να ξαναστείλουν.


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:


ΜΜΕ:


ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΚΙΝΗΤΟ & ΣΤΑΘΕΡΟ):


E-MAIL:


Μετά το πέρας της σχετικής προθεσμίας ΔΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ

Σημείωση: Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες και τις συστάσεις των αρμόδιων αρχών για την πρόληψη κατά της διασποράς του ιού COVID-19 καθώς και την ασφάλεια όλων των παρευρισκομενων παρακαλούμε για τα παρακάτω κατά την άφιξή σας στην εκδήλωση:


1/ Επίδειξη Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος COVID-19 αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (Self-Test), ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (Rapid Test ή PCR Test) κατά την άφιξή σας στο χώρο της εκδήλωσης.


2/ Χρήση μάσκας από τους προσκεκλημένους.


ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE INTERWETTEN 2021-22 ΕΙΝΑΙ Η INTERWETTEN."