Η Super League ανακοίνωσε νέα, έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Τρίτη 3/8 με θέμα την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, η οποία δεν έχει περάσει τις προηγούμενες δύο φορές που τέθηκε σε ψηφοφορία καθώς οι έξι ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτική στέγη  αντιδρούν, με τη συμπαράσταση του ΠΑΟΚ και έτσι δεν συγκεντρώνονται τα απαιτούμενα 3/4 των ψήφων που απαιτούνται.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Ανακοινώνεται ότι, την Τρίτη 03/08/21 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.


Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:


1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2021-22.


2. Διάφορα.


Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι., με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης τη Δευτέρα 09 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση."