Έκτακτη Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιήσει η Super League τη Δευτέρα 26 Ιουλίου και ώρα 12 το μεσημέρι. Βασικό θέμα ημερήσιας διάταξης θα είναι η έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος για τη νέα σεζόν και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να λυθεί το θέμα με το τηλεοπτικό καθώς αρκετές ομάδες παραμένουν χωρίς συμβόλαιο.


H ανακοίνωση της διοργανώτριας:


"Ανακοινώνεται ότι, τη Δευτέρα 26/07/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.


Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:


1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2021-22.


2. Διάφορα.


Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι., με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση."