Έξι μεταγραφές ανακοίνωσε την Παρασκευή (3/9) το Αιγάλεω, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα το βρει να αγωνίζεται στη νέα Super League 2.


Συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν την απόκτηση των Κωνσταντίνου Παναγιώτου, Ανάργυρου Μπρέμπου, Γιώργο Καλύβα, Γκέρτιν Χοτζάλι, Θέμη Ποτουρίδη και Γεράσιμου Παπαγγελή.


Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Παναγιώτου:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κωσταντίνου Παναγιώτου. Γεννημένος στις 11/02/1997 και αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης, Παναργειακό , Ασπρόπυργο και Καλαμάτα.

Κώστα καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας!».


Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Μπρέμπο:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανάργυρο Μπρέμπο. Γεννημένος στις 24/09/1996 και αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Θρασύβουλος, Πανιώνιο (κ20) , Απόλλων Λάρισας και Καραϊσκάκης Άρτας.

Αργύρη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας».


Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Καλύβα:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Καλύβα. Γεννημένος στις 25/07/1996 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναρκαδικό , Παναργειακό και Καλλιθέα.

Γιώργο καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας!»


Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Χοτζάλι: 

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γκέρτιν Χοτζάλι. Γεννημένος στις 05/11/1996 και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ . Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Λάρισα και Καλλιθέα.

Γκέρτιν καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας».


Η ανακοίνωση για τον Ποτουρίδη

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θέμη Ποτουρίδη. Γεννημένος στις 09/01/1996 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό (κ20), Χανιά Αιολικό, Αστέρα Υπάτου και Ηρόδοτο.

Θέμη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας».


Αναλυτικά ανακοίνωση για τον Παπαγγελή

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γεράσιμου Παπαγγελή. Γεννημένος στις 24/06/1997 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης (κ20), Ριέτι ,Ηρόδοτος και Καλλιθέα.

Γεράσιμε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας».