Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Φθιώτιδας, στο γήπεδο στο Φραντζή, ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε τη Στυλίδα σε ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ.


Το συγκρότημα του Γιώργου Κυριακίδη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με τον Χρήστο Λάγιο να πετυχαίνει το 0-1 μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Η απάντηση για τον Ολυμπιακό ήταν άμεση στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Νίκου Λέντα. Στο 88ο λεπτό του αγώνα ο Ορέστης Φίκου ήταν ξανά ο από μηχανής Θεός και χρυσή αλλαγή του Κυριακίδη πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ για την ομάδα του λιμανιού σε ένα απίστευτο ματς που χάρισε πολλές συγκινήσεις σε όσους είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από κοντά.


Μάλιστα η ομάδα της Στυλίδας ευχαρίστησε τη διοίκηση του Ολυμπιακού Λαμίας για την εξαιρετική φιλοξενία που παρείχε και της υποσχέθηκε ανάλογη φιλοξενία στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος, ευχόμενη να είναι όλοι υγιέστατοι και χωρίς τραυματισμούς!


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσιγαρίδας με βοηθούς τους Καλύβα και Σκάρλα


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ: Τσάμης, Μητσόπουλος, Καυκιάς, Αυγουστάτος, Παπακώστας, Νταλταρής, Μπουγιώτας, Κραβαρίτης, Λέντας, Βαρυπάτης, Μπαγινέτας.


ΣΤΥΛΙΔΑ: Καρανάσιος, Τσιλίκας, Θ. Τσόντζορας, Μάγιος, Αλ. Κουφιώτης, Παρλάντζας, Χρ. Βαρυπάτης, Λαΐνας, Λάγιος, Κ. Βαρυπάτης, Ταμπάκης.