Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 της Super League, ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίστηκε εκτός έδρας με τον Ιωνικό στο γήπεδο “Παντελής Νικολαΐδης”, από τον οποίο και ηττήθηκε με σκορ 5-0.


Στο 25΄έγινε το 1-0 για τον Ιωνικό με τον Βλαχίδη, ενώ στο 35΄ σημειώθηκε το 2-0 με τον Λιοφάγο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.  Στο 53΄είχαμε το 3-0 με το πρώτο πέναλτι του αγώνα με τον Μπονέτι ενώ στο 64΄έγινε το 4-0 με το δεύτερο πέναλτι με τον Ντόσκορη . Στο 83΄ διαμορφώθηκε το τελικό 5-0 με τον Γραμμένο, ενώ η Λαμία έμεινε και με 10 παίκτες στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.


* Πριν τη σέντρα του παιχνιδιού οι δυο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο νεαρό πρώην παίκτη των ακαδημιών του Ιωνικού, Δημήτρη Συρίγο


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Νικολακόπουλος, Λιοφάγος, Βέση, Αντωνέας, Κότζα, Ψύχας, Μπονέτι, Καραμπίνης, Βλαχίδης, Παντελαίος, Γραμμένος. 

Αγωνίστηκαν ως αλλαγή: Γιαλεδάκης, Παυλίδης, Ντόσκορης, Δάλλας και Κοντομίχης. 


ΠΑΣ Λαμία (Απόστολος Παπανικολάου): Τρόπουλος, Δερματάς, Πέτρου, Αποστόλου (45΄ Μαργαρίτης), Κοντονίκος, Γεωργούσης, Καλαμπαλίκης (45΄ Καλύβας), Λαμπρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Τσιχλάκης, Δαβής (45΄ Νικολόπουλος)