Η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος μας πρόσφερε τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη, 20 συνολικά, ένα μέσο όρο δηλαδή που πλησίασε τα τρία γκολ ανά αγώνα.


Σε αυτό συνετέλεσε και η πρώτη ομάδα στη σεζόν που πέτυχε πέντε γκολ, ο Παναθηναϊκός.


Δύο νέα πρόσωπα είχαμε στους πάγκους, το Γιώργο Παράσχο, αν μπορεί να τον πει κάποιος… νέο πρόσωπο, και τον Τζιανλούκα Φέστα.


Οι μοναδικές ομάδες που δεν είχαν βαθμό, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης πήραν τον πρώτο, ενώ ο Βόλος έχασε το απόλυτο.


Και τέλος ο ΠΑΣ Γιάννινα δέχτηκε το πρώτο του γκολ.


Μερικοί ακόμα ενδιαφέροντες αριθμοί:


3800 γκολ στην ιστορία της Α' Εθνικής/Super League έφτασε ο Παναθηναϊκός, όταν πέτυχε το πέμπτο γκολ σε βάρος του Βόλου ο Καρλίτος. Χρειάστηκε 2037 αγώνες για να τα φτάσει, ενώ παράλληλα έχει δεχτεί 1611.


100... αγώνες με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης συμπλήρωσε ο Χοσε Λουίς Βαλιέντε. Ο 30χρονος Ισπανός μέσος, που διανύει την τέταρτη σεζόν στην ομάδα, έχει 88 αγώνες στη Super League, 11 στο Κύπελλο και ένα στην Ευρώπη. Είναι ο 15ος κατοστάρης του Αστέρα, από τότε που έγινε ΠΑΕ.


100... αγώνες σε πρωταθλήματα συμπλήρωσε ο 23χρονος επιθετικός του ΟΦΗ, Λάζαρος Λάμπρου. Έχει 69 στη Super League και 31 στο ολλανδικό πρωτάθλημα. 20... γκολ στη Super League με τη φανέλα του Άρη έφτασε ο Μπρούνο Γκάμα. Είναι ο 25ος παίκτης του στην ιστορία που το καταφέρνει, αλλά τέταρτος μόλις ξένος μετά τους Μιλόγεβιτς, Λόντσαρ και Κόκε.


12... χρόνια είχε να κάνει τόσο μικρή βαθμολογική συγκομιδή ο Ατρόμητος. Ένα βαθμό από τέσσερα παιχνίδια είχε να δει από το 2009, όταν είχε πάλι μια ισοπαλία και τρεις ήττες.


4... παιχνίδια και ο Αστέρας δεν έχει σκοράρει, κάτι που του συμβαίνει πρώτη φορά στο ξεκίνημα. Στην πρώτη του σεζόν στην κατηγορία το 2007 δεν είχε σκοράρει στα τρία πρώτα.


2... ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια της έδρας του έχει ο Ατρόμητος, κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί στην ιστορία του στην κατηγορία!