Για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το μεσημέρι του Σαββάτου 13/11 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, η τοπική Νίκη υποδέχθηκε την ομάδα της Ηράκλειας της οποίας και επικράτησε με σκορ 1-2


Η ομάδα του Ανδρέα Ανυφαντή κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ μόλις στο 3΄χάρη σε τέρμα του Καραγιάννη για το 0-1. Ο Καπούλας είχε δοκάρι για την Αγία Παρασκευή. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 65΄οι γηπεδούχοι με τον Μιχαήλ σκόραραν για το 1-1. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Ηράκλειας, Μπουσάι απάντησε στο γκολ του Μιχαήλ στο 73΄του αγώνα, πετυχαίνοντας το 1-2.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κουρεμάδας με βοηθούς τους Κάντζαρη και Παπανατώνη


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Ανδρέας Επίσκοπος): Σκοτίδας, Παλιούρας (80΄ Πλιάτσικας), Παλιαλέξης, Καραγιάννης (86΄ Μπλάνης), Κολόκας, Γενιτσαρόπουλος, Μιχαήλ, Ιωάννου (84΄ Επίσκοπος), Καπούλας, Μαγκλάρας, Καραγεώργος.


ΗΡΑΚΛΕΙΑ (Ανδρέας Ανυφαντής): Γιολδάσης, Μανταφάρας, Λύκος (89΄ Τριανταφύλλου), Τσαμαδιάς, Καραγιάννης, Γιώτης, Μπαλαμιώτης (75΄ Γεμενής), Μπουσάι (87΄ Νάσιος Α.), Ντεμίρης (87΄ Νάσιος Δ.), Αλλα (89΄ Parci), Σταυρόπουλος


Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση των φιλοξενούμενων εξέφρασε τα παράπονά της για τη φιλοξενία που έτυχαν από τους γηπεδούχου.


Η ανακοίνωση αναφέρει:


"Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας σήμερα στην έδρα της Νίκης Αγίας Παρασκευής με σκορ 1-2 , σκόρερ για την ομάδα μας με την επιστροφή τους στην ενεργό δράση οι Καραγιαννης στο 3 και Μπουσαι στο 80..Δυστυχώς μετά το τέλος του αγώνα φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με επιθετικές διαθέσεις προς τους παίκτες και τον προπονητή μας και η φιλοξενία ήταν απαράδεκτη."


Δείτε τα αποτελέσματα και τη Βαθμολογία ΕΔΩ