Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 27/11 στο γήπεδο της Στυλίδας, η τοπική ομώνυμη ομάδα νίκησε τον Οπούντιο Μαρτίνου με σκορ 2-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. 


Ο ΑΟΣ μπήκε πολύ δυνατά απ’τα πρώτα κιόλας λεπτά στο παιχνίδι δημιουργώντας ευκαιρίες και ψάχνοντας το πολυπόθητο γκολ το οποίο ήρθε, μόλις στο 14ο’ λεπτό όταν ο Κάντζαρης έπειτα από δικό του σούτ απ’τη μικρή περιοχή βρήκε η μπάλα στη πλάτη του παίχτη του Μαρτίνου του Πύλλια κάνοντας έτσι το 1-0 με αυτογκόλ του αμυντικού του Οπούντιου.


Στο 70’ λεπτό του αγώνα η ομάδα του Μαρτίνου έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Καραδήμου γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Στυλίδα με τον Λάγιο στο 69΄  να σκοράρει για το 2-0. Η ομάδα του Γιώργου Κυριακίδη είχε και δυο δοκάρια με τους Κώστα Κουφιώτη και Χαντζή. 


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσιγαρίδας με βοηθούς τους Αναγνώστου Κ. και Αναγνώστου Ι.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΣΤΥΛΙΔΑ (Γιώργος Κυριακίδης): Καρανάσιος, Τσόντζορας, Τσιλίκας, Μάγιος (79΄ Χαντζής), Κ. Κουφιώτης, Κάντζαρης (66΄ Λαϊνάς), Χρ. Βαρυπάτης, Παρλάντζας, Λάγιος (75΄ Καββαδίας), Κ. Βαρυπάτης, Φλέσσας (66΄ Μπίκος).


ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Άγγελος Κυριάκος): Τσίμας (82΄ Στάμος), Πύλλιας, Καφετζόπουλος, Καραδήμος, Δάρρας, Γκουλής, Μαλέρδος, Σκαμπαρδώνης, Χ. Κωτσαλάς (58΄ Λαϊτσας), Ν. Κωτσαλάς, Σωτηρίου (82΄ Σταματέας).


Δείτε αποτελέσματα και Βαθμολογία πατώντας ΕΔΩ