Η διήμερη προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (11.12) και ο Δικέφαλος είναι έτοιμος για τη μάχη με τη Λαμία, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten 2021-22.


Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας, είχε τακτικό χαρακτήρα με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη και τα τελειώματα, ενώ έγινε εξάσκηση και στις στατικές φάσεις.


Οι εξετάσεις των Ομάρ Ελ Καντουρί και Λούκας Τέιλορ έδειξαν πως οι δύο παίκτες έχουν υποστεί θλάση β’ βαθμού. Ο Μαροκινός μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξί τετρακέφαλο κι η επιστροφή του υπολογίζεται σε 6-8 εβδομάδες, ενώ ο Βραζιλιάνος μπακ στον δεξιό δικέφαλο κι η απουσία του υπολογίζεται σε 4-6 εβδομάδες. Οι δύο παίκτες ξεκίνησαν θεραπείες.


Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής, όπως και οι Βιεϊρίνια και Ολιβέιρα που δούλεψαν ατομικά.


Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεσή του την επικείμενη αναμέτρηση τους:

Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Λύρατζη , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδη , Σίντκλεϊ , Τσαούση, Τσιγγάρα , Εσίτι , Κούρτιτς , Ντόουγκλας , Σβαμπ , Κωνσταντέλια , Μουργκ , Μπίσεσβαρ , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Άκπομ .