Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης εξέδωσε η Λαμία μετά την νέα ΚΥΑ όπου επιτρέπεται πλέον η παρουσία θεατών στο 50% της πληρότητας των γηπέδων. Θα μπορούν όσοι το επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια μέσω της viva.gr στις τιμές των 10€ και 20€.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Σύμφωνα με την νέα ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση οι παρευρισκόμενοι θεατές στις αθλητικές εγκαταστάσεις φτάνουν στο 50% της πληρότητας των εξεδρών.


Ως εκ τούτου, για την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου (15:00) οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, μεμονωμένα εισιτήρια.


Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:


Κερκίδες: 12,13,14 στα 10€


Κερκίδες: 5,6 στα 20€


Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας πατώντας ΕΔΩ


Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας ο οποίος θα είναι αυστηρός.


Για την είσοδό τους στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ.


Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ."