Για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας ο Ελατειακός υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12/3 τον Αγρότη Τραγάνας από τον οποίο και ηττήθηκε με σκορ 0-1.


Πρώτο ημίχρονο:


Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα τόσο ο Αγρότης, όσο και η ομάδα της Ελάτειας έδωσαν σκληρές μάχες σε όλο το γήπεδο . Η Τραγάνα έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ με τον Γκιριτι να στέλνει δύο φορές την μπάλα ξυστά άουτ και την τρίτη ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων να του λέει όχι σε σουτ στην γωνία της εστίας του .


Δεύτερο ημίχρονο:


Ο Αγρότης Τραγάνας στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε από τα αποδυτήρια με φόρα δείχνοντας πόσο ήθελε το διπλό και στο 50' έπειτα από σέντρα του Αλεξίου , ο Γκιριτι με πλασέ στον αέρα έκανε το 0-1 , βάζοντας την Τραγάνα μπροστά στο σκορ. Δεκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ , αφού ο Μπουραντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας . Η Τραγανα κράτησε έως το σφύριγμα της λήξης το υπέρ της σκορ και έφυγε νικήτρια από το ντέρμπι.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αναγνώστου με βοηθούς τους Αδάμ και Τσιαφίτσα


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Ελατειακός (Καραγεώργος Ευ.): Παπαδιάς, Σαμπανάι (68΄ Παπαϊωάννου), Τσιτζιλώνης, Καραγεώργος, Στάθης, Σύλλας, Βούλγαρης (75΄ Παπανικολάου), Καραΐσκος (68΄ Μπακούσης), Τσέτσο, Παπαευθυμίου (46΄ Αβράμι), Οικονόμου


Αγρότης Τραγάνας (Γουρνάς Δ.): Σκορδάς Χ , Σταμούλης Απ, Στέφος Λ, Βλάχος Σ, Μπουραντας Χ. Παπακωνσταντίνου Γ, Μπεκιρης Π , (81' Ιωάννου) , Αλεξίου Π , Γκιριτι (89' Γουρνάς Γ) , Κογιωνος Λ, Βέργος Θ . 


Πηγή πληροφοριών: tragananews