Για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 5/3 στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου η ομάδα των Καλυβίων υποδέχθηκε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό Λαμίας από τον οποίο και ηττήθηκε με σκορ 1-4 και μάλιστα με ανατροπή και χατ τρικ του Νίκου Λέντα.


Τα Καλύβια αιφνιδίασαν τον Ολυμπιακό και προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Κουρκουλιώτη, με τους φιλοξενούμενους όμως να αντιδρούν και να απαντούν άμεσα στο αμέσως επόμενο λεπτό με γκολ του Νίκου Λέντα στο 9΄ για το 1-1.  Στο 31΄ ο Ολυμπιακός Λαμίας έκανε την ανατροπή και πήρε προβάδισμα στο σκορ χάρη στο γκολ του Γιώργου Καυκιά για το 1-2.


Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 33΄ ο Νίκος Λέντας πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τρίτο για την ομάδα του για το 1-3. Στο 61΄ μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Σαρρή  για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Στο 73' ο Νίκος Λέντας έχασε την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ καθώς έχασε πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Τσιγκόπουλου.


Αυτό που δεν κατάφερε στο 73΄ ο Λέντας, το πέτυχε πέντε λεπτά αργότερα, στο 78΄ κάνοντας χατ τρικ και κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του καθώς διαμόρφωσε το τελικό 1-4. 


Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 9η θέση με 19 βαθμούς.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ξεφλούδας με βοηθούς τους Δόσκορη και Ι. Αναγνώστου


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΚΑΛΥΒΙΑ (Ηλίας Μπακούμης): Τσιγκόπουλος, Τσατσάς, Σάπιος, Ξηρομερίτης, Κολόκας, Σιδέρης (59΄ Παπαδόπουλος), Ρίζος, Διαμαντής (71΄ Γεωργαντάς), Κουρκουλιώτης, Χριστόπουλος (79΄ Ζημιανίτης), Τσιγκόλης.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Αχιλλέας Καμπάς): Τσάμης, Χριστοφή, Σαρρής, Παπακώστας, Καταραχιάς, Νταλταρής, Πασχαλίδης, Κραβαρίτης (79΄ Καλαμάτας), Ν. Λέντας, Καυκιάς (82΄ Χαλαστάνης), Ευαγγελόπουλος (71΄ Καλογρηάς).


Για όλα τα αποτελέσματα και την βαθμολογία πατήστε ΕΔΩ