ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ


Στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Α.Ο. ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ για την συμπεριφορά οπαδών του που είχε ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα της 13/02/2022 για το Πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας που διεξήχθη στο γήπεδο ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ μεταξύ των σωματείων Α.Σ. ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΔΙΒΡΗ επιβάλλει την ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για μία (1) αγωνιστική και χρηματική ποινή εκατό (100,00) ευρώ σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 6 α, β του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του σωματείου Α.Ε. ΔΙΒΡΗ με τέρματα 0-3 σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 4 γ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.


ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ


1/ Στον κ. ΤΣΟΥΒΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ του σωματείου Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ για την συμπεριφορά του στον αγώνα της 05/03/2022 για το Πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας που διεξήχθη στο γήπεδο ΝΕΟΥ ΚΡΙΚΕΛΛΟΥ μεταξύ των σωματείων Α.Ε. ΚΑΛΥΒΙΩΝ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (παράβαση του άρθρου 11 παρ. 2 σε συνδυασμό με το άρθρο 10 παρ 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.), επιβάλλει την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για μία (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 10 ευρώ.


2/ Στον κ. ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ του σωματείου Ο.Φ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ για την συμπεριφορά του στον αγώνα της 05/03/2022 για το Πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας που διεξήχθη στο γήπεδο ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ μεταξύ των σωματείων Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ – Ο.Φ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ (παράβαση του άρθρου 11 παρ. 2 σε συνδυασμό με το άρθρο 10 παρ 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.), επιβάλλει την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για μία (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 10 ευρώ.


3/ Στον κ. ΓΚΟΥΛΗ ΑΡΗ του σωματείου Α.Ο. ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ για την συμπεριφορά του στον αγώνα της 06/03/2022 για το Πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας που διεξήχθη στο γήπεδο ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ μεταξύ των σωματείων Α.Ο. ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ – Α.Σ ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ (παράβαση του άρθρου 11 παρ. 2 σε συνδυασμό με το άρθρο 10 παρ 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.), επιβάλλει την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για μία (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 10 ευρώ.