Δέκα αγώνες απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και παρά τη μικρή συγκομιδή γκολ τα παιχνίδια είναι θεαματικά και πλούσια σε φάσεις. Την Κυριακή θα ξέρουμε τη σύνθεση των Playoffs και των Playouts.


Μόνο ο τερματοφύλακας του Ιωνικού Λευτέρης Χουτεσιώτης και ο αμυντικός του Άρη Γιάκουμπ Μπράμπετς, που να σημειωθεί ότι δεν έχει παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα, μπορούν να κάνουν το απόλυτο. Να έχουν παίξει δηλαδή σε 26 παιχνίδια χωρίς αντικατάσταση.


Από την αγωνιστική ξεχωρίσαμε κάποιους ενδιαφέροντες αριθμούς...


300... αγώνες στην επαγγελματική του καριέρα συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο 28χρονος μέσος έχει 73 με τον Εργοτέλη, 202 με τον Ολυμπιακό και 25 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.


200... αγώνες στην καριέρα του στα ελληνικά πρωταθλήματα έφτασε ο Κυριάκος Κιβρακίδης. Ο αμυντικός του Ατρομήτου έχει 164 στη Super League, 13 στη Β' κατηγορία και 23 στην Γ' κατηγορία.


100... συμμετοχές στη Super League έφτασε ο Ανδρέας Γιαννιώτης του Ατρομήτου. Οι 57 είναι με τη σημερινή του ομάδα, 36 με τον Πανιώνιο και άλλες επτά με τον Ολυμπιακό.


50... ισοπαλίες στην έδρα του συμπλήρωσε ο Παναιτωλικός στην Α' Εθνική/Super League. Σε 186 αγώνες έχει ακόμα 76 νίκες και 60 ήττες.


4... διαδοχικά παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ έχει ο Παναιτωλικός, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του στην κατηγορία. Το 2013 το είχε κάνει με τερματοφύλακα τον Ραφαέλ Μπρακάλι, τώρα με το Γιάννη Ανέστη.