Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε χθες (σ.σ. Κυριακή 6/3), στο «Κλεάνθης Βικελίδης», βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στη νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού, τερματίζοντας, έτσι, στην τέταρτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League.  


Πλέον, όπως αναφέρουν οι «κίτρινοι», ο στόχος είναι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:  


«Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη και είμαστε στην 4η θέση, μια... ανάσα από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.  

Η ΠΑΕ Άρης θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της που βρέθηκαν χθες στο ‘’Κλεάνθης Βικελίδης’’ και συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση της νίκης, παραδίδοντας για μια ακόμη φορά και μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς.  

Ελπίζαμε και περιμέναμε, ωστόσο, ότι στη χθεσινή ωραία βραδιά για την ομάδας μας η παρουσία και η συμμετοχή του κόσμου θα ήταν μεγαλύτερη. Αλλά κατανοούμε τις ιδιαιτερότητες των εποχών.  

Από σήμερα γυρίζουμε σελίδα. Ετοιμαζόμαστε, τώρα, για τη συμμετοχή μας στα Play Off με στόχο να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Δεν μας αρκεί η 4η θέση...  

Η ομάδα είναι έτοιμη και το δείχνει για το βήμα παραπάνω. Νιώθουμε βέβαιοι ότι θα το καταφέρουμε -και- με τη δική σας συμπαράσταση. Είναι προαπαιτούμενο αυτό. Από εδώ και πέρα δεν πρέπει να λείψει κανείς από το ‘’Κλεάνθης Βικελίδης’’.  

Στα Play Off ομάδα και έδρα πρέπει να «μιλήσουν» μαζί! Vamos!’’.