Την πίστη του ότι η Λαμία μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία εξέφρασε σε δηλώσεις που έκανε ο νέος Ιταλός τεχνικός των «κυανόλευκων» Τζιανλούκα Φέστα την Παρασκευή (4/3) στην πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Φθιώτιδας.


Αναλυτικά:

«Είναι μια δύσκολη συγκυρία. Πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες να φτάσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Υπάρχει ποιότητα και ετοιμαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό. Δεν είδα κακή ψυχολογική κατάσταση. Ήταν λόγο κάτω λόγω των αποτελεσμάτων, αλλά τους είπα ότι πρέπει να ευχαριστιούνται την κάθε μέρα στο γήπεδο και με βάση αυτό να πάμε να χτίσουμε την ψυχολογία μας για να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη συνέχεια»


Για το αν πρέπει να αναμένουμε αλλαγές από το πρώτο παιχνίδι: «Θα το δούμε αυτό. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι και οι παίκτες».


Για το αν μπορεί η Λαμία να σώσει την κατηγορία: «Φυσικά μπορούμε να παραμείνουμε. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες, υπάρχει η πίστη στις δυνατότητές τους. Πρέπει να πάρουμε νίκες».


Το μήνυμα του προς τον κόσμο: «Χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους. Εδώ αισθάνθηκα σαν οικογένεια και όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε αυτόν τον αγώνα».