Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 9/4 στο γήπεδο του Μοσχοχωρίου ο Αστέρας Σταυρού υποδέχθηκε τη Στυλίδα στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια σπουδαία νίκη με σκορ 0-1.


Μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σταυρός είχε δοκάρι με τον Νασιακόπουλο μετά από εκτέλεση φάουλ. 


Στο 20΄ μεγάλη ευκαιρία για τη Στυλίδα όταν ο Παρλάντζας έγινε κάτοχος της μπάλας, βγήκε τετ α τετ με τον Μαγκλάρα, έκανε το σουτ, με τον γκολκίπερ του Αστέρα να αποκρούει.


Στο 35' ακυρώθηκε γκολ του Κακκάβα για τον Σταυρό. Υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Γενιτσαρόπουλος που έβγαλε τη σέντρα για τον έμπειρο επιθετικό.


Η Στυλίδα κατάφερε στο 49΄ να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Χρήστο Βαρυπάτη για το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα καθώς ο Σταυρός στο 93΄ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί μια μεγάλη ευκαιρία με τον Καραναστάση και να ισοφαρίσει.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Γάκο και Σκάρλα




Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Πέτρος Καραΐσκος): Μαγκλάρας, Θεοδώρου, Στυλιανός, Μόσχος, Ακασού, Λυτάκης, Γενιτσαρόπουλος, Γ. Λάππας, Κακκάβας, Νασιακόπουλος, Χαντζής.




ΣΤΥΛΙΔΑ (Γιώργος Κυριακίδης): Καρανάσιος, Φλέσσας, Τσιλίκας, Μάγιος, Κ. Κουφιώτης, Αλ. Κουφιώτης, Χρ, Βαρυπάτης, Παρλάντζας, Λάγιος, Κ. Βαρυπάτης, Ταμπάκης.



Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 53 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 1η θέση με 58 με βαθμούς καθώς βρίσκονται πλέον αγκαλιά με τον τίτλο που με νίκη ή ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Νίκη Αγίας Παρασκευής κατακτούν το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και η βαθμολογία ΕΔΩ








Φωτο: Θύμιος Αντωνόπουλος