Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 9/4 στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου, τα Καλύβια υποδέχθηκαν την Προοδευτική Λάρυμνας σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με ανατροπές και πολλά γκολ και τελικά τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 3-3.


Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ντελή για το 0-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 30΄ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Σάπιο και πέτυχαν και την ανατροπή στο 35΄ με τον Τσιγκόλη για το 2-1. Ωστόσο η Λάρυμνα ισοφάρισε στο 39΄ με τον Λουκά για το 2-2.

Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Ρίζο στο 50΄ για το 3-2 με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν εκ νέου στην ισοφάριση για το τελικό 3-3 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Λουκά.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κούδας με βοηθούς τους Τσουκίδα και Κουιμτζή



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΚΑΛΥΒΙΑ (Ηλίας Μπακούμης): Γιαμουρίδης, Διαμαντής, Σάπιος, Ξηρομερίτης, Κολόκας, Σιδέρης (58΄ Xhuliano), Ρίζος (85΄ Αναστασόπουλος), Τερζίου (46΄ Τσατσάς), Κουρκουλιώτης (66΄ Ζημιανίτης), Χριστόπουλος, Τσιγκόλης.


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΛΑΡΥΜΝΑΣ (Γιώργος Νικολάου): Λιόλιος, Γκιώνης (79΄ Σταθόπουλος), Κηρολίβανος Σ., Νικολόπουλος, Κηρολίβανος Κ., Δέδες, Λουκάς, Γκερπίνης, Ντελής, Νίκας (76΄ Τσελεμάρκος), Τσιάμης


Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 6η με 40 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και η βαθμολογία ΕΔΩ