Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 9/4 στο γήπεδο του Ρεγγινίου η τοπική ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε την Ηράκλεια της οποίας επικράτησε με το ευρύ σκορ 7-1.


Στο 3ο λεπτό το Ρεγγίνι έχασε πέναλτι με τον γκολκίπερ Καραμανώλη να το εκτελεί και τον 17χρονο τερματοφύλακα Γεωργούση της Ηράκλειας να αποκρούει.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Τσάνα για το 1-0, δύο λεπτά αργότερα το Ρεγγίνι διπλασίασε το σκορ με τον Κωστάκο για το 2-0, στο 13΄ ο Αναγνώστου θα σημειώσει το 3-0 και στο 18΄ ο Θεοχάρης κάνει το 4-0. Στο 31΄ ο Τριανταφύλλου θα μειώσει το σκορ σε 4-1.

Η Ηράκλεια στο 48' κέρδισε πέναλτι, ο Γεμενής το εκτέλεσε, ο Καραμανώλης απέκρουσε, νέο σουτ του Γεμενή στην επαναφορά, με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στη συνέχεια να απομακρύνεται. Στο 57΄ γίνεται το 5-1 με το δεύτερο τέρμα του Θεοχάρη. Στο 64΄ σημειώνεται το 6-1 με γκολ του Ντάικο και ο ίδιος παίκτης στο 69΄ διαμόρφωσε το τελικό 7-1.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολοβός με βοηθούς τους Τσιγκόπουλο και Πολυμένου


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΡΕΓΓΙΝΙ (Δημήτρης Γιαννουδάκης): Καραμανώλης, Αναγνώστου, Λουκόπουλος (46΄ Γρίβας), Σιώτης (46΄ Παπανικολάου), Μπερτάνος, Μελέτης, Τσάνα, Καστανάς, Κωστάκος (30΄ Ντάικο), Μπουγιουκλής, Θεοχάρης




ΗΡΑΚΛΕΙΑ: Γεωργούσης, Στεργίου, Μπαλαμώτης, Τριανταφύλλου, Μπουσάι, Γιώτης, Αλλα Ε., Αλλα, Α., Γεμενής Θ., Γεμενής Α., Bego.




Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 10η με 13 βαθμούς.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και η βαθμολογία ΕΔΩ