Η οργανωτική επιτροπή του ποδηλατικού αγώνα «Goulinas ΜΤΒ Race» που θα διεξαχθεί στη Σπερχειάδα την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σπουδαία συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού». Οι άνθρωποι που «τρέχουν» τη διοργάνωση μαζί με το Δήμο Μακρακώμης και την Κοινότητα Σπερχειάδας, θέλοντας να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο παράλληλα με τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός, προχώρησαν σε συνεργασία με «το Χαμόγελο του Παιδιού», στο οποίο θα συνεισφέρονται πέντε ευρώ για κάθε εγγραφή αθλητή. 

Παράλληλα, ο Δήμος Μακρακώμης θα καταθέσει το ποσό των 1000 ευρώ στον Οργανισμό, ενώ την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει στην κεντρική Πλατεία Σπερχειάδας και ειδικό κουτί από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου χρηματικού ποσού για τη φιλανθρωπική δράση του οργανισμού. 

Εξ άλλου, οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://goulinasmtbrace.gr/

Σημειώνεται ότι οι λάτρεις του Mountain Bike έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στα πανέμορφα μονοπάτια μέσα στα έλατα και τα δέντρα των εντυπωσιακών ορεινών διαδρομών του βουνού της δυτικής Φθιώτιδας, δύο διαδρομές, αυτές των Goulinas Race 40km και Diasergianni Race 17km. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα https://goulinasmtbrace.gr/.