Το πρώτο του γκολ σημείωσε ο Νίκος Μαρινάκης στην 196η συμμετοχή του στη Super League. Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ δεν είχε βρει πάλι δίχτυα στο παρελθόν για το πρωτάθλημα και σκόραρε στο 35ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Τρία γκολ σημείωσε η ΑΕΚ απέναντι στη Λαμία και ήρθαν από ποδοσφαιριστές που δεν είχαν σκοράρει αυτή τη σεζόν για το πρωτάθλημα με τους Κιτρινόμαυρους. Ο Λιβάι Γκαρσία, ο Σέρχιο Αραούχο και ο Πέτρος Μάνταλος ανέβασαν τον πλουραλισμό στο σκοράρισμα στον αριθμό των 14 ποδοσφαιριστών δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του Α’ Γύρου, ενώ την περσινή περίοδο είχαν καταφέρει να βρουν δίχτυα 13 ποδοσφαιριστές των Κιτρινόμαυρων σε κανονική διάρκεια και Stoiximan Playoffs.


O Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κηφισιά και έτσι έβαλε τέλος σε ένα μικρό αρνητικό σερί που είχε δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, όπου δεν είχε επικρατήσει στο παρθενικό εκτός έδρας παιχνίδι με τις νεοφώτιστες ομάδες, αφού είχε δύο ισοπαλίες με 1-1, το 2019-20 με το Βόλο και το 2017-18 με τη Λαμία.


Τις 100 συμμετοχές με τα χρώματα της Λαμίας συμπλήρωσε ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα της ομάδας της Φθιώτιδας στις 28 Σεπτεμβρίου 2019 στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Λαμία 2-0. Έχει 83 συμμετοχές στη Super League, 15 για το Κύπελλο Ελλάδος και δύο σε αγώνες μπαράζ με αντίπαλο τη Βέροια τη σεζόν 2021-22.


O Ολυμπιακός συμπλήρωσε 41 διαδοχικά ματς στην Περιφέρεια χωρίς να ηττηθεί. Πλέον έχει 33 νίκες και οκτώ ισοπαλίες, σε ένα σερί που ξεκίνησε μετά την ήττα του με 1-0 από τον ΟΦΗ στις 21 Οκτωβρίου 2018. Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν δεχθεί ούτε τέρμα στα έξι τελευταία τους εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης ως φιλοξενούμενοι και έχουν έξι νίκες σε ισάριθμα ματς με Βόλο (3-0), Λαμία (3-0), Βόλο (4-0), ΠΑΣ Γιάννινα (3-0), ΟΦΗ (2-0) και Αστέρα Τρίπολης (2-0).


Χωρίς ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια συνεχίζουν ο Βόλος και ο Άρης στις έντεκα, συνολικά, αναμετρήσεις τους και στις δύο έδρες. Οι Κίτρινοι έχουν επικρατήσει οκτώ φορές, ενώ ο Βόλος μετρά τρεις νίκες. Μάλιστα ο Άρης σημείωσε την τέταρτη διαδοχική του νίκη απέναντι στο Βόλο, με τις τρεις από αυτές να μην έχει δεχθεί ούτε τέρμα.


Την 18η διαδοχική του νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό εντός και εκτός έδρας σημείωσε ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έχει 16 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο Ελλάδος που έχει επικρατήσει απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, η οποία πήρε τον τελευταίο της βαθμό απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 22 Νοεμβρίου 2015, όταν αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στην Τούμπα, ενώ είχε επικρατήσει με 2-1 στο ακριβώς προηγούμενο παιχνίδι τους που είχε γίνει και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Επόμενο άρθρο
Αυτό είναι το πιο πρόσφατο άρθρο.
Προηγούμενο άρθρο
Παλαιότερη Ανάρτηση